Nu finns vi även i Norge

Sedan starten 2017 har vi på TB-Group hjälpt kunder inte bara i Sverige – utan många gånger även i Norge. Sedan 2023 har vi ett komplett och erfaret team på plats i Oslo som hjälper våra lokala kunder i Norge med headhunting och search, enligt samma prisvärda och effektiva upplägg som vi erbjuder i Sverige.

Vi kan search & headhunting i Norge

Vårt norska team har mångårig erfarenhet av rekryteringstjänster i Norge. Vi har fått en flygande start och hjälper flera norska företag, stora som små, med rekrytering. Här kan du komma i kontakt med vårt norska team som ser fram emot att hjälpa dig med din nästa rekrytering.

Rekrytering till svenska bolag – som även finns i Norge

Vi hjälper såväl svenska kunder som även vill ha hjälp med rekrytering till sina norska enheter, som nya bolag som ska etablera sig i Norge och behöver proaktiv rekryteringshjälp för att bygga ett team från scratch.