Headhunting: Så hittar du talanger och bygger ditt drömteam

Vi har tänkt om rekrytering.

Trött på sega och överprisade rekryteringar?​ Det är vi med. Därför erbjuder vi effektiva, prisvärda och flexibla rekryteringstjänster i ett riktigt smooth abonnemangsupplägg.
Kom igång redan idag med din nästa rekrytering.

Effektiva Processer

Genom att bistå med feedback och coachning kan vi hjälpa er att förbättra och även individualisera varje enskild headhunting-process för att få ett så bra resultat som möjligt.

Långsiktigt på era villkor

Vi hjälper till att kartlägga samt proaktivt bearbeta den marknad av kandidater som är intressant för just er verksamhet.

Branschkunnighet

Vi arbetar i branschspecifika team för att kunna fördjupa oss inom varje enskilt kunskapsområde. På så vis har våra rekryterare unika kontaktnät som byggts över tid.

Våra affärsområden

IT / Industri

Ekonomi / Juridik / Management

Bygg / Fastighet & Installation

Samhällsbyggnad / Infrastruktur

Övriga roller / Specialistroller

Några av våra samarbetspartners

bravida logo

Vi behöver inte vara störst, vi vill vara bäst

TB-Group grundades 2017 med ett tydligt mål om att effektivisera rekryteringsbranschen och erbjuda headhunting i en unik paketering. Vi erbjuder en flexibel, proaktiv och personlig lösning när det kommer till extern rekryteringshjälp.

Skräddarsy din nästa rekrytering

Låt oss på TB-Group hjälpa dig att träffa rätt person, vid rätt tidpunkt. Oavsett om du har ett löpande rekryteringsbehov, eller om du behöver en punktinsats, så hjälper vi dig med headhunting.

+1500

rekryteringar

44

medarbetare

4

expertisområden

En arbetsplats där personal trivs

Vår nyckel ligger i att skapa miljöer där vi kan prestera, må bra och behålla vår hälsa. Genom att investera i hälsosamma arbetsmiljöer, både fysiska och mentala, får vi ett starkare arbetsgivarvarumärke som återspeglar sig i vår leverans mot våra kunder. Läs mer här om TB-Group som arbetsplats.

”Jag är mycket nöjd med det engagemang som rekryterare Julia Wistrand visat i vårt samarbete. Hon har på ett föredömligt sätt lyckats skapa intresse för våra aktuella tjänster hos möjliga kandidater. Julia har även sålt in Bonava så att en första intervju har kunnat bokas och genomföras”

Patrik Myrberg, Bonava

”TB-Group har ett annorlunda rekryteringskoncept som tilltalar oss. De har medarbetare som visar ett stort intresse och engagemang för våra behov. De skapar sig snabbt en träffsäker känsla och bild av företaget och har en god förmåga att förmedla denna vidare till och intressera tänkbara kandidater i sitt stora kontaktnät. TB-Group levererar gång på gång väldigt träffsäkra kandidater som följer vår målbild. TB Group är en självklar samarbetspartner i all vår rekrytering”

Mikael Jezierski, Jezierski & Fors AB

”TB Group har levererat alldeles rätt kandidater till oss, och upplägget är det bästa jag hittills har stött på. Kan inte annat än att rekommendera!” 

Jim Kinnunen, Renoa Group Sverige AB

Söker du Jobb?

Skriv direkt till oss

Vill du diskutera en kommande rekrytering med någon av våra affärsområdesexperter? Eller höra mer om hur vi jobbar? Skriv ett meddelande – vi svarar så snabbt vi kan.

Kostnadsfri research?

Låt oss återkomma till er med förslag på relevanta profiler baserat på vad ni söker. Helt kostnadsfritt!