Offer

Kika på kandidater – gratis kandidatlista

Maj 2024
Glada rekryterare i en soffa
Glada rekryterare i en soffa

Gratis kandidatlista – beställ nu

  • Listan är helt gratis, vi vill ge dig trygghet i att vi kan våra grejer och bjuder därför på detta.
  • Du binder inte upp dig på någonting när du beställer din kostnadsfria kandidatlista.

Låt oss visa vad vi går för

Vi tror på transparenta och smidiga affärsupplägg. Det ska kännas smooth och faktiskt till och med riktigt trevligt att jobba med oss. Så om du funderar på en kommande rekrytering, varför inte passa på och få en helt gratis kandidatlista från oss? Vi får chansen att visa vad vi går för. Du får chansen att helt kostnadsfritt få en kandidatlista.

Om oss

Vi på TB-Group erbjuder en effektiv och flexibel rekryteringsmetod för att säkerställa högsta kvalitet på våra uppdrag. Våra rekryterare är uppdelade i team baserat på branschkunskap och genomgår löpande fortbildning i sina respektive affärsområden. Detta säkerställer att de alltid är uppdaterade på vad som händer i branschen och vilka kompetenser som efterfrågas. Enligt en kundundersökning från februari 2023 uppskattar våra kunder att kontaktpersonerna på TB-Group löpande uppdaterar om processer samt levererar resultat inom förväntade tidsramar. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med din rekrytering.

Kontakta oss

Här är ingressen för CTA fältet som visas i botten
Drakryggen IT

I can highly recommend TB-Group

TB-Group has supported us in the recruitment process, and we are very satisfied with the candidates they have presented to us. TB-Group is adept at listening to our requirements and expectations and meeting them in the recruitment process. I can warmly recommend TB-Group.

Jonas Hangvar
Lead Happiness Officer
AFRY

Very pleased with the setup.

Very satisfied with the setup, proposed candidates, and service.

Martin Kambler
Energy Project Manager
Bonava

Very satisfied with the commitment shown by our recruiter

I am very pleased with the commitment shown by recruiter Julia Wistrand in our collaboration. She has admirably managed to generate interest in our current positions among potential candidates.

Patrik Myrberg
Recruiting Manager
direkt efter :