Har du brukt tid på intervjuer med kandidater som virker helt uinteresserte?

rekruttering

På TB-Group er vårt primære mål å sikre at du får de aller beste kandidatene som passer dine behov og bedriftskultur. Derfor kan vi med god samvittighet si at vi aldri garanterer intervjuer.

Mange rekrutteringsbyråer måler sin suksess etter antall intervjuer de booker. De kan presse gjennom kandidater for å oppnå dette målet. Vi er overbevist om at dette ikke er den beste måten å skape verdi på.

Vår strategi – ingen intervjugaranti

Vår tilnærming for å skape virkelig fornøyde kunder er at kandidatene som når dine intervjuer skal være av høyeste kvalitet og interessert i å møte deg. Derfor legger vi mer vekt på kvalitet fremfor kvantitet. Les mer om hvordan vi jobber her.

Tre grunner til hvorfor vår strategi fungerer:

  1. Kandidatkvalitet: Ved å nøye vurdere og evaluere hver kandidat sørger vi for at de har riktig kompetanse og erfaring for stillingen. Dette minimerer risikoen for «bortkastede intervjuer» og sparer deg verdifull tid.
  2. Tilpasning til din bedriftskultur: Vi ønsker å forstå din bedriftskultur og sikre at de kandidatene vi presenterer ikke bare er kompetente, men også passer inn i din arbeidsmiljø og verdier. Dette øker sjansen for at du vil ansette noen som trives og blomstrer hos deg på lang sikt.
  3. Åpenhet: Mange dyktige kandidater har det ofte bra der de jobber i dag og søker sjelden jobber selv. Når vi vet at en kandidat trives godt i jobben sin – men likevel er nysgjerrig og ønsker å gå på intervju – informerer vi deg om dette før et eventuelt intervju. Vi gir deg også informasjon om hva som kan få kandidaten til å vurdere et jobbytte. Da kan du bestemme om du vil møte kandidaten likevel og forberede deg på best mulig måte for intervjuet.

Din tilfredshet – vårt mål

Målet vårt er å skape vellykkede partnerskap med våre kunder. Derfor måler vi vår suksess gjennom fornøyde smil, vurderinger og den positive påvirkningen våre rekrutteringer har på kundenes organisasjoner. Og hvis våre kunder ikke er fornøyde med oss, kan de avslutte samarbeidet med oss umiddelbart – med bare ett klikk (bokstavelig talt).

Vi håper du vil gi oss tilliten til å arbeide sammen med deg for å finne de aller beste talentene til din bedrift.

rekruttering