Vi vet hvorfor du er misfornøyd med rekruttereren din

intervjua kandidater

På TB-Group forstår vi at valget av en rekrutteringspartner er avgjørende for å sikre at du får de beste talentene til ditt selskap.

Velg riktig rekrutterer

Dessverre har vi hørt mange historier fra selskaper som har blitt skuffet over sine tidligere rekrutteringsleverandører. Derfor vil vi dele viktige aspekter å tenke på når du velger en rekrutteringspartner. Og varselsignaler du bør ta med deg også.

Tenk på dette når du velger en rekrutteringspartner

  • Garanti for intervjuer gir falsk trygghet
    • Mange rekrutteringsbyråer lokker kundene med garantier om et bestemt antall intervjuer. Det kan være fristende, men det kan også føre til at du kaster bort tid på å møte kandidater som egentlig ikke er riktig for organisasjonen din eller faktisk ikke er spesielt interessert. Hos TB-Group fokuserer vi i stedet på å levere høykvalitetskandidater som er nøye utvalgt og tilpasset dine behov.
  • Pynte grisen
    • Vi vet at det kan være frustrerende når du møter en dyktig selger som lover gull og grønne skoger, men som deretter viser seg å ikke ha riktig kunnskap om den spesifikke rollen du søker, eller ikke forstår bransjen din. Hos TB-Group er gjennomsiktighet et av våre ledende prinsipper. Våre bransjeteam arbeider tett med våre kunder for å forstå kravene og rollen. Vi viser vår kompetanse ved å presentere en liste over potensielle kandidater før du velger å jobbe med oss. Hver uke oppdaterer vi kundene våre om vi for eksempel legger til flere kandidater i prosessen og sørger for at profilene og ferdighetene deres oppdateres jevnlig.
  • Ghosting
    • Mange rekrutteringsleverandører er raske med å ta kontakt når alt går bra, men virker å forsvinne når det oppstår problemer eller ting går litt tregt. Hos TB-Group har vi som prioritet å være den pålitelige rekrutteringspartneren til kundene våre og informerer alltid om fremgang, enten det er positive skritt fremover eller noe som går tregere enn ønsket.

 

Be om referanser, sjekk vurderinger og forsikre deg om at du er trygg på at rekrutteringspartneren din forstår dine og selskapets behov.  Her kan du lese om hva en rekruttering egentlig koster.

Kontakt oss i dag hvis du vil vite mer om hvordan vi jobber!

intervjua kandidater