En headhunting-modell for både små og store bedrifter

headhunting rekrytering

I dagens konkurranseutsatte forretningsverden er evnen til å rekruttere og beholde riktig talent avgjørende for bedrifters suksess. Uavhengig om det gjelder småbedriftseiere innen håndverk eller store konsern som stadig ekspanderer, er behovet for kompetent personell alltid til stede. Vi i TB-Group har på kort tid blitt en ledende aktør innen headhunting gjennom vår innovative, prisgunstige og fleksible rekrutteringsmodell.

Vi har etablert oss som en pålitelig partner for bedrifter som søker de beste talentene for å drive sin vekst og suksess. Det som gjør TB-Group unikt er vår svært enkle, samtidig allsidige tilnærming som passer både for småbedriftseiere innen for eksempel håndverk, samt for store konsern med ulike forretningsområder og geografisk spredning.

Headhunting i en prisgunstig og fleksibel modell

En av de viktigste aspektene ved vårt tilbud er vår prisgunstige og fleksible headhunting-modell. Vi har introdusert konseptet «Rekruttering som en tjeneste» (Recruitment as a Service), som innebærer at bedrifter kan bruke våre tjenester i henhold til deres spesifikke behov og ønsker gjennom en månedsbasert abonnementsløsning. Denne fleksibiliteten gjør det mulig for våre kunder å tilpasse rekrutteringsprosessen etter økonomiske og operative forhold.

Med TB-Groups modell kan bedrifter dra nytte av vår headhunting-ekspertise uten å være bundet av lange avtaler. Man kan starte og sette prosessen på pause når som helst, uten å bekymre seg for bindingstider eller oppsigelseskostnader. Dette gir en enestående frihet og tilpasning for bedrifter som ønsker en smidig rekrutteringsstrategi.

Målgruppetilpasset headhunting

Uavhengig av om du er en småbedriftseier innen snekring som søker spesialisert kompetanse for å dekke et akutt engangsbehov, eller om du jobber for et stort konsulentfirma som kontinuerlig trenger å fylle opp med kolleger på ulike avdelinger og steder, har vi den kunnskapen og erfaringen som kreves for å identifisere og tiltrekke riktig talent til deg.

Rekruttering som en tjeneste – RaaS

Vi våger å påstå at vi på mange måter har endret spillereglene innen headhunting og rekruttering gjennom vår «Rekruttering som en tjeneste»-modell. Å tilby prisgunstig, fleksibel og målgruppetilpasset headhunting har gjort oss til en pålitelig partner for bedrifter av alle størrelser og innen ulike bransjer.

Uansett om du er en småbedriftseier som ønsker å finne den perfekte håndverkeren, eller en stor konsern som trenger å fylle opp med talentfulle kolleger, kan vi i TB-Group hjelpe deg med å finne de rette personene for jobben – med full fleksibilitet og gjennomsiktighet. Med TB-Group blir rekruttering enkel, fleksibel og effektiv – akkurat slik det burde være.

Våg å prøve oss – helt kostnadsfritt

Våg å prøve oss! Vi gir deg en kostnadsfri liste over kandidater uten noen forpliktelser. Klikk her for å bestille din kostnadsfrie kandidatliste nå.

rekruttering og headhunting