Bestill kostnadsfri kandidatliste

gratis kandidatliste

La oss vise hva vi er gode for

Vi tror på gjennomsiktige og smidige forretningsavtaler. Det skal føles sømløst og faktisk ganske hyggelig å jobbe med oss. Så hvis du vurderer en kommende rekruttering, hvorfor ikke benytte anledningen til å få en helt gratis liste over kandidater fra oss? Vi får sjansen til å vise hva vi er gode for. Du får muligheten til å helt kostnadsfritt motta en kandidatliste.

Gratis kandidatliste – bestill nå

Listen er helt gratis, vi ønsker å gi deg trygghet i at vi kan vår jobb og gir deg derfor dette tilbudet med glede. Du binder deg ikke til noe som helst ved å motta din kostnadsfrie kandidatliste.

 

Om oss

Vi på TB-Group tilbyr en effektiv og fleksibel rekrutteringsmetode for å sikre høyeste kvalitet på oppdragene våre. Våre rekrutterere er delt inn i team basert på bransjekunnskap og gjennomgår kontinuerlig opplæring innenfor sine respektive fagområder. Dette sikrer at de alltid er oppdatert på hva som skjer i bransjen og hvilke kompetanser som etterspørres. Ifølge en kundeundersøkelse fra februar 2023 setter våre kunder pris på at kontaktpersonene hos TB-Group jevnlig oppdaterer dem om prosesser og leverer resultater innenfor forventede tidsrammer. Ta gjerne kontakt med oss, så forteller vi mer om hvordan vi kan hjelpe deg med rekrutteringen din. Vi deler våre kandidatlister allerede på et tidlig stadium for å sikre at vi er enige om profil, kompetansekrav og erfaring for de kandidatene du søker.

gratis kandidatliste