Om TB-Group

Lär känna oss och vår bakgrund

TB-Group är ett rekryteringsföretag som grundades år 2017, med en vision om att skapa världens bästa arbetsplats. Idag har vi kommit en bra bit på vägen.

Vår resa

2017, ett år med många spännande händelser. Sverige tar sig till fotbolls VM, kronprinsessan Victoria fyller 40 år och TB-Group grundas.

TB-Group grundades av två unga killar i Stockholm som hade en tydlig vision, vi ville skapa världens bästa arbetsplats, där måndagar inte är lika tuffa som i amerikanska filmer. Med en längre bakgrund från branschen märkte vi hur den interna atmosfären speglade leveransen mot kunder – där ville vi vara med och göra något annorlunda, på riktigt! Vårt mål är att vara den fräschaste fruktkorgen i en bransch med hög konkurrens, där vi inte bara tapetserar värderingar på väggarna, utan vi andas dem och har dem som ledstjärnor i vårt dagliga arbete.

Idag är TB-Group ett välkänt varumärke i Sverige, med engagerade medarbetare som hjälper företag över hela landet med rekrytering.

Varför välja oss?

Effektiva Processer

Vi finns med och stöttar upp era befintliga rekryteringsprocesser och hjälper till att effektivisera mötet med varje enskild kandidat. Genom att bistå med feedback och coachning kan vi hjälpa er att förbättra och även individualisera varje enskild process för att få ett så bra resultat som möjligt.

Långsiktigt på era villkor

Nyckeln till en hållbar och kvalitetsmässig tillväxt kräver proaktivt arbete. Vi hjälper till att kartlägga samt proaktivt bearbeta den marknad av kandidater som är intressant för just er verksamhet. Genom att lära känna er som arbetsgivare och behoven ni har i er organisation hjälper vi till att hitta rätt person vid rätt tillfälle.

Branschkunnighet

Precis som det mesta bygger även rekrytering på att skapa förtroende. I vårt fall ett förtroende gentemot kandidater, att vi förstår deras situation och kan hjälpa dem vidare i sin professionella karriär. För det krävs förståelse för de branscher vi arbetar i och ett gediget ”know how” om vilka utmaningar och önskemål som finns i dagens arbetsmarknad. Av denna anledning arbetar vi i branschspecifika team för att kunna fördjupa oss inom varje enskilt kunskapsområde. På så vis har våra rekryterare unika kontaktnät som byggts över tid.

Kontakta oss

Söker du Jobb?