Headhunting Hantverkare inom El/VVS/Ventilation

Rekrytera Hantverkare inom El/VVS/Ventilation

Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med headhunting av Hantverkare inom El/VVS/Ventilation

.

Dags att rekrytera Hantverkare?

Vi har lång erfarenhet av rekrytering och headhunting av hantverkare inom flera olika områden. Sedan starten 2017 har vi rekryterat hantverkare till såväl små som stora företag och har byggt upp ett gediget nätverk av branschkontakter.

Hantverkare inom VVS och ventilation arbetar med att installera, reparera och underhålla VVS- och ventilationssystem i byggnader och andra fastigheter. Det kan inkludera installation av rör och ledningar för vatten- och avloppssystem, uppvärmningssystem och luftkonditioneringssystem, samt installation av ventilationssystem för att säkerställa god luftkvalitet i byggnader. En del VVS-hantverkare arbetar även med reparation och underhåll av befintliga VVS- och ventilationssystem, samt med att identifiera och åtgärda läckor, byta ut defekta delar, rengöra rör och ventilationskanaler, och se till att systemen fungerar korrekt.

Vi kan rekrytering av Hantverkare inom El/VVS/Ventilation

På TB-Group har vi sedan starten jobbat med Bygg, Industri & Fastighet som ett av våra primära specialistområden.  Vi har ett etablerat nätverk av dessa roller i städer över hela Sverige däribland Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå. Liksom i våra andra specialistområden jobbar vi enbart med headhunting för att få rätt kandidater till intervjubordet. Många inom Bygg / Industri har dessutom redan en anställning och söker inte aktivt efter en ny tjänst. Däremot kan de vara intresserade om rätt företag och tjänst dyker upp och de får en bra kontakt initialt. Vi kan de alternativa sökvägarna för de yrkesgrupper som inte nödvändigtvis har en profil på LinkedIn till exempel och presenterar gärna en kandidatlista för dig redan vid ett första möte.

När du ska rekytera Hantverkare inom El/VVS/Ventilation

    • Headhunting: Planera med god framförhållning för ditt företags behov framåt och även eventuella kunskapsgap där ni behöver förstärka organisationen med ny kompetens. De kandidater som vi har kontakt med söker oftast inte jobb nu, men tack vare att vi redan har en etablerad kontakt med dem kan vi komma igenom bruset och väcka deras nyfikenhet.
    • Proaktiv rekrytering: På TB-Group har vi en levande kandidatbas som du som kund kan bearbeta proaktivt för att slippa stressen som uppstår när du plötsligt får ett skriande behov. Att hålla kontakten med dina drömkandidater gör att de har ditt företag i åtanke den dagen tajmingen är rätt för dem att byta jobb.
    • Tänk igenom ditt erbjudande: De kandidater som redan har trygga anställningar och vet att de är eftertraktade på arbetsmarknaden behöver man attrahera med ett bra erbjudande. Det behöver inte nödvändigtvis alltid handla om lönebilden utan kan vara företagskultur, utbildningar och vidareutveckling, möjlighet till distansjobb eller andra förmåner.

Skriv direkt till oss

Vill du diskutera en kommande rekrytering med någon av våra affärsområdesexperter? Eller höra mer om hur vi jobbar? Skriv ett meddelande – vi svarar så snabbt vi kan.

rekrytera hantverkare el vvs ventilation