Vi kan IT-rekrytering i Göteborg

IT-rekrytering Göteborg

Göteborg är en av våra viktigaste marknader för IT-rekrytering. Här har vi ett stort och uppdaterat kontaktnät inom IT.

Vi kan tech- och IT-rekrytering i Göteborg

Behöver du hjälp med  tech- och IT-rekrytering i Göteborg? Vi har sedan starten 2017 jobbat löpande med kunder i Göteborgsregionen. Att vi har vuxit så snabbt sedan vår etablering är mycket tack vare våra framgångsrika rekryteringstjänster inom IT och tech.

IT-rekryteringar anses av många vara svåra att lyckas med, framförallt i Göteborg där kampen om kandidaterna är stark.

Lyckas med dina rekryteringar inom IT och tech i Göteborg

Vi vet hur du lyckas med att hitta de bästa kandidaterna i Göteborg för ditt företag. På TB-Group har vi ett affärsområde som är helt specialiserat på IT och tech. Våra rekryterare har ständigt pågående rekryteringsuppdrag inom IT och tech i Göteborg och vi har många kunder som återkommer om och om igen när det är dags för nya rekryteringar inom området.

Vårt kandidatnätverk hålls alltid uppdaterat och vet vad som krävs för att de bästa kandidaterna ska kunna tänka sig att byta jobb. Genom att lära känna såväl kandidater som våra kunder väl förstår vi vilka kandidater som kommer matcha våra kunders arbetsplatser väl. Det är nyckeln till att lyckas med headhunting.

Dags att rekrytera IT- och tech i Göteborg?

Hör av dig till oss på TB-Group om du vill veta hur vi kan hjälpa dig med rekrytering inom IT och tech i Göteborg. Vi berättar gärna om vår kostnadseffektiva modell som gör att vi har ständigt återkommande kunder. Tack vare vår flexibla och kostnadseffektiva affärsmodell har vi förmånen att jobba med såväl startups och scaleups, som med stora koncerner.

Göteborg – en hub för talanger inom IT och tech

Trots att många ser svårigheter med att hitta kandidater inom IT och tech på grund av den stora konkurrensen om talangerna i Göteborg så är denna stad även en fantastisk hub för IT-kandidater.

Här finns både Chalmers och en stor mängd KY-utbildningar inom IT och Tech. Tack vare att många framgångsrika företag har startats upp i Göteborg och ständigt behövt attrahera kandidater inom IT och tech finns ett stort nätverk inom området. Här ligger företagen i framkant inom sina respektive områden och hänger med i utvecklingen. Kandidatpoolen är stor och har både djup och bredd.

TB-Group är ditt headhunting-företag i Göteborg

När det är dags att rekrytera – kontakta oss! Vi vet att vi kan hitta de bästa kandidaterna till just ditt företag. Vi hittar alternativa sökvägar bortom jobbannonser och LinkedIn och har ett etablerat och ständigt växande nätverk inom IT och Tech både i och utanför Göteborg. Då vi håller vårt nätverk uppdaterat håller vi även fingret på pulsen gällande vad kandidaterna eftersöker. Även om lön har stor betydelse i en stad som Göteborg med relativt höga levnads- och boendekostnader, så är det långt ifrån allt. Många gånger är det så att de mest eftertraktade kandidaterna ser till saker utanför lönebilden också, exempelvis möjligheten att jobba i en bransch eller med en produkt de brinner för, om andra viktiga förmåner erbjuds eller hur företagskulturen är. 

Vår rekryteringsprocess inom IT och tech

Att jobba med en tydlig process är A och O för att lyckas. För oss är det i steg ett viktigt att lära känna kunden och förstå vad arbetsplatsen och företaget erbjuder. Då kan vi pinpointa rätt kandidater från start. Tillsammans med dig sätter vi sedan rekryteringsprocessen utifrån dina behov och hur stor del av processen som du önskar att vi sköter.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Skriv direkt till oss

Vill du diskutera en kommande rekrytering med någon av våra affärsområdesexperter? Eller höra mer om hur vi jobbar? Skriv ett meddelande – vi svarar så snabbt vi kan.

IT-rekrytering göteborg

Externa artiklar för dig som vill läsa mer om kompetensbristen inom IT och tech:

GP: Säkra din karriär med eftertraktad IT-kompetens

Kompetensråd Göteborgsregionen

Techsverige