Vi kan headhunting i Stockholm

Headhunting Stockholm

TB-Group startades upp i Stockholm och det är fortfarande en av våra viktigaste hemmamarknader för headhunting.

Vår expertis: Headhunting Stockholm

Behöver du hjälp med att headhunta nyckelpositioner Stockholm? Vi har sedan starten 2017 haft Stockholm som vår främsta hemmamarknad. Att vi har vuxit så snabbt sedan vår etablering är mycket tack vare våra framgångsrika rekryteringstjänster och effektiva arbetsmetoder.

I Stockholm är kampen om eftertraktade kompetenser stark. Framförallt när man söker en kombination av specifik kompetens och ledarskap kan det vara utmanande att få rätt de bästa kandidaterna till intervjubordet. 

Lyckas med din headhunting i Stockholm

Vi vet hur vi tillsammans kan lyckas med att hitta de bästa kandidaterna i Stockholm till ditt företag. Våra rekryterare har ständigt pågående rekryteringsuppdrag inom exempelvis IT, tech, bygg och management i Stockholm. De har expertis inom olika affärsområden och vi har många kunder som återkommer om och om igen när det är dags för nya rekryteringar inom dessa områden.

Då vi håller vårt kandidatnätverk uppdaterat vet vi också vad som krävs för att de bästa kandidaterna ska kunna tänka sig att byta jobb. Genom att vi lär känna såväl våra kandidater som kunder förstår vi vilka kandidater som kommer att matcha vilka arbetsplatser och förutsättningar. Vi jobbar med alternativa sökvägar, bortom LinkedIn och traditionella metoder. Det är nyckeln till att lyckas med headhunting.

Dags att rekrytera i Stockholm?

Hör av dig till oss på TB-Group om du vill veta hur vi kan hjälpa dig med rekrytering i Stockholm. Vi berättar gärna om vår prisvärda, effektiva och flexibla modell som gör att vi har ständigt återkommande kunder. Tack vare vår unika affärsmodell jobbar vi med såväl startups som scaleups, samt stora koncerner.

Stockholm – en talanghub 

Trots att många ser svårigheter med att hitta de bästa kandidaterna på grund av den stora konkurrensen om talangerna i Stockholm, så är också denna stad en fantastisk hub för kompetens och driv.

Här finns KTH, Handelshögskolan och en stor mängd KY-utbildningar. Tack vare att många framgångsrika företag har startats upp i Stockholm och ständigt behövt attrahera kandidater finns ett stort nätverk av högst kvalificerade kandidater här. 

TB-Group: ditt headhunting-företag i Stockholm

När det är dags att rekrytera – kontakta oss! Vi vet att vi kan hitta de bästa kandidaterna till just ditt företag. Då vi håller vårt nätverk uppdaterat håller vi även fingret på pulsen gällande vad kandidaterna eftersöker. Även om lön har stor betydelse, framförallt i en stad som Stockholm med höga levnads- och boendekostnader, så är det långt ifrån allt. De mest eftertraktade kandidaterna ser till saker utanför lönen också, så som möjligheter att jobba i en viss bransch eller med en produkt som de brinner för, om andra viktiga förmåner erbjuds eller hur företagskulturen är. 

Vår rekryteringsprocess 

En tydlig process är A och O för att lyckas. Att lära känna kunden och förstå vad arbetsplatsen och företaget erbjuder är alltid startskottet. Då kan vi effektivt kontakta rätt kandidater från start. 

Kontakta oss så berättar vi mer!

Skriv direkt till oss

Vill du diskutera en kommande rekrytering med någon av våra affärsområdesexperter? Eller höra mer om hur vi jobbar? Skriv ett meddelande – vi svarar så snabbt vi kan.

headhuntingföretag Stockholm

Externa artiklar för dig som vill läsa mer om kompetensbristen inom IT och tech:

Stockholms Handelskammare

IDG: ”Akut brist på it-kompetens – fler systemutvecklare måste utbildas omedelbart”

Techsverige