Vi kan Executive Search

Executive Search

TB-Groups framfart har sin grund i headhunting och executive search. Våra tjänster sträcker sig över hela Sverige.

Vår expertis: Executive Search

Behöver du hjälp med att headhunting av nyckelpositioner? Vi har sedan starten 2017 fokuserat på headhunting och executive search över hela Sverige. Våra effektiva arbetsmetoder och unikt prisvärda upplägg har gjort att vi är ledande inom headhunting i Sverige.

Kampen om eftertraktade kompetenser är mycket stark. Framförallt specifika kompetenser i kombination med ledarskap och värderingar som rimmar med företagets kan vara utmanande att hitta. Vår expertis är att se till att du får de bästa kandidaterna till ditt intervjubord. 

Vad är skillnaden mellan Headhunting och Executive Search?

Executive Search är kort och gott samma sak som headhunting – vilket också är TB-Groups främsta expertis inom vilken vi också är Sverige-ledande. Inom executive search ser man på flertalet olika parametrar, allt från eventuell efterfrågad spets- eller branschkompetens, till ledarskapsfilosofi och värderingar. 

Att lyckas med rekrytering

Vi vet vad som krävs för att lyckas med att få de bästa kandidaterna till ditt företag. Våra rekryterare har ständigt pågående rekryteringsuppdrag inom olika managementpositioner. De har expertis inom olika affärsområden vilket gör att vi kan pinpointa rätt kandidater utifrån deras spetskompetens men också ledarskap. 

Vårt kandidatnätverk hålls uppdaterat och vi har därför koll på vad krävs för att de bästa kandidaterna ska kunna tänka sig att byta jobb. Då vi lär känna både våra kandidater och kunder väl förstår vi också vilka kandidater som matchar vilka arbetsplatser, roller och förutsättningar. Vi jobbar med alternativa sökvägar, bortom LinkedIn och traditionella metoder. Det är nyckeln till att lyckas med headhunting.

Dags att rekrytera?

Hör av dig till oss på TB-Group om du vill veta hur vi kan hjälpa dig med rekrytering av nyckelpositioner. Vi berättar gärna om vår prisvärda, effektiva och flexibla modell som gör att vi har ständigt återkommande kunder. Tack vare vår unika affärsmodell jobbar vi med såväl startups som scaleups, samt stora koncerner.

Sverige – en talanghub 

Tack vare att många framgångsrika företag har startats upp i Sverige och ständigt behöver attrahera kandidater finns också ett stort nätverk av högst kvalificerade kandidater utspritt över vårt avlånga land. 

TB-Group: ditt partner för Executive Search

När det är dags att rekrytera chefsroller och nyckelpositioner – kontakta oss! Vi vet att vi hittar de bästa kandidaterna för just ditt företag. Då vi håller vårt nätverk uppdaterat håller vi även fingret på pulsen gällande vad kandidaterna eftersöker. 

Rekryteringsprocessen för Executive Search 

Att lära känna kunden och förstå vad arbetsplatsen och företaget erbjuder är alltid startskottet. Då kan vi effektivt kontakta rätt kandidater från start. Vår grundaffär är att få rätt kandidater enligt din kravspec till ditt intervjubord. Önskar du att vi hjälper till med exempelvis intervjuer, referenstagning eller tester/case så gör vi gärna det också.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Skriv direkt till oss

Vill du diskutera en kommande rekrytering med någon av våra affärsområdesexperter? Eller höra mer om hur vi jobbar? Skriv ett meddelande – vi svarar så snabbt vi kan.

executive search stockholm göteborg malmö