Vi kan Executive Search

Executive Search i Stockholm

TB-Groups framfart har sin grund i headhunting och executive search i Stockholm – staden där TB-Group grundades 2017.

Vi kan Executive Search Stockholm

Behöver du hjälp med att headhunting av nyckelpositioner? Vi har sedan starten 2017 fokuserat på headhunting och executive search – och allt började i just Stockholm. Idag sträcker sig vårt nätverk och våra tjänster över hela Sverige men med kärnan och huvudkontoret i Stockholm. Våra effektiva metoder och unikt prisvärda upplägg har gjort att vi är ledande inom headhunting och executive search.

Kampen om eftertraktade kompetenser är mycket stark. Framförallt specifika kompetenser i kombination med ledarskap och värderingar som rimmar med företagets kan vara utmanande att hitta. Vår expertis är att se till att du får de bästa kandidaterna till ditt intervjubord. 

Vad är skillnaden mellan Headhunting och Executive Search?

Executive Search är kort och gott samma sak som headhunting – vilket också är TB-Groups främsta expertis inom vilken vi också är Sverige-ledande. Inom executive search ser man på flertalet olika parametrar, allt från eventuell efterfrågad spets- eller branschkompetens, till ledarskapsfilosofi och värderingar. Det är kombinationen av dessa som gör en framgångsrik kandidat. 

Att lyckas med rekrytering i Stockholm

Vi vet vad som krävs för att lyckas med att få de bästa kandidaterna till ditt företag. Våra rekryterare har ständigt pågående rekryteringsuppdrag inom olika managementpositioner. De har expertis inom olika affärsområden så som exempelvis IT och Ekonomi vilket gör att vi kan searcha fram rätt kandidater utifrån spetskompetens men även ledarskap. 

Vårt kandidatnätverk hålls ständigt uppdaterat och vi har därför koll på vad krävs för att de bästa kandidaterna ska kunna tänka sig att byta jobb. Då vi lär känna både våra kandidater och kunder väl förstår vi också vilka kandidater som matchar vilka arbetsplatser, roller och förutsättningar. Vi jobbar med alternativa sökvägar, bortom LinkedIn och traditionella metoder. Det är nyckeln till att lyckas med executive search i Stockholm.

Intresserad av Executive Search Stockholm?

Hör av dig till oss på TB-Group om du vill veta hur vi kan hjälpa dig med rekrytering av nyckelpositioner. Vi berättar gärna om vår prisvärda, effektiva och flexibla modell som gör att vi har ständigt återkommande kunder. Tack vare vår unika affärsmodell jobbar vi med såväl startups som scaleups, samt stora koncerner.

Stockholm – en talanghub 

Tack vare att många framgångsrika företag har startats upp i Stockholm och ständigt behöver attrahera kandidater finns här också ett stort nätverk av högst kvalificerade kandidater.  Tack vare att många framgångsrika företag har startats upp i Stockholm och ständigt behövt attrahera kandidater finns ett stort nätverk av högst kvalificerade kandidater här. I Stockholm finns dessutom KTH, Handelshögskolan och en stor mängd KY-utbildningar där nya chefsfrön växer som så småningom också kommer att hamna i vårt kandidatnätverk.

Vi är din Executive Search partner

När det är dags att rekrytera chefsroller och nyckelpositioner – kontakta oss! Vi vet att vi hittar de bästa kandidaterna för just ditt företag. Då vi håller vårt nätverk uppdaterat håller vi även fingret på pulsen gällande vad kandidaterna eftersöker. Även om lön har stor betydelse, framförallt i en stad som Stockholm med höga levnads- och boendekostnader, så är det långt ifrån allt. De mest eftertraktade kandidaterna ser till saker utanför lönen också, så som möjligheter att jobba i en viss bransch eller med en produkt som de brinner för, om andra viktiga förmåner erbjuds eller hur företagskulturen är. 

Rekryteringsprocessen för Executive Search 

Att lära känna kunden och förstå vad arbetsplatsen och företaget erbjuder är alltid startskottet. Då kan vi effektivt kontakta rätt kandidater från start. Vår grundaffär är att få rätt kandidater enligt din kravspec till ditt intervjubord. Önskar du att vi hjälper till med exempelvis intervjuer, referenstagning eller tester/case så gör vi gärna det också.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Skriv direkt till oss

Vill du diskutera en kommande rekrytering med någon av våra affärsområdesexperter? Eller höra mer om hur vi jobbar? Skriv ett meddelande – vi svarar så snabbt vi kan.

executive search stockholm göteborg malmö

Externa artiklar för dig som vill läsa mer om executive search:

https://en.wikipedia.org/wiki/Executive_search

https://www.aesc.org/insights/blog/what-is-an-executive-search-firm