Tips från din vän/kollega: 25% på din nästa rekrytering

Din vän/kollega har tipsat dig om oss

Wow! Så roligt att du har hittat hit på rekommendation av en av våra kunder. Vi tror på transparenta och smidiga affärsupplägg. Det ska kännas smooth och faktiskt till och med riktigt trevligt att jobba med oss.

Så om du funderar på en kommande rekrytering, varför inte passa på och nyttja att du tack vare din kollega/vän får 25% rabatt på din första rekryteringsperiod med oss?

Om oss

Vi på TB-Group erbjuder en effektiv och flexibel rekryteringsmetod för att säkerställa högsta kvalitet på våra uppdrag. Våra rekryterare är uppdelade i team baserat på branschkunskap och genomgår löpande fortbildning i sina respektive affärsområden. Detta säkerställer att de alltid är uppdaterade på vad som händer i branschen och vilka kompetenser som efterfrågas. Enligt en kundundersökning från februari 2023 uppskattar våra kunder att kontaktpersonerna på TB-Group löpande uppdaterar om processer samt levererar resultat inom förväntade tidsramar. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med din rekrytering.