TB-Group blir Tore Bertil Group

Tore Bertil Group logo

Nu heter vi Tore Bertil Group. Ett byte som är både stort och litet för oss, av anledningar ni kan läsa om nedan. Men det är framförallt 100% naturligt för oss. Och för våra kunder.

Vi har bytt namn till Tore Bertil – typ

Har ni märkt något nytt hos oss?

Vi har bytt namn.
I alla fall lite grann.
För TB kallas vi fortfarande. Men innebörden av TB har vi ändrat.

Och det blev inte ett sedvanligt namnbyte kanske.
Med en fet byrå bakom kalaset.
Det blev istället mer som i Harry Potter, där trollstaven till slut valde sin trollkarl – och inte tvärtom.

Vi är Tore Bertil Group

Sedan starten 2017 har så gott som varje kundsamtal börjat på nedan sätt:

– Hej, det här är….jag ringer från TB-Group!

– TV? TG? T…vaddå?

– TB, T som i Tore, B som i Bertil

– Aha! TB!

Och då har vi egentligen haft namnet ”Talent & Business” som bakgrund och innebörd till vårt T och B. Men för våra kunder har vi alltid varit just ”TB-Group” och det har helt enkelt varit smidigare att förklara TB med Tore Bertil, än med det långa (och engelska) Talent & Business.  Med tiden har vissa av våra kunder till och med börjat kalla oss för Tore Bertil. Och internt har det också satt sig stegvis. Till den milda grad att vi känt oss som just Tore Bertil.

I år, i samband med vår stundande rebranding, bestämde vi oss för att slå slag i saken. Vi registrerade ett nytt varumärke. Vi köpte domänerna. Vi inkluderade en så kallad extended logo version där Tore Bertil är med i vår nya brand book.

Så trots att vi fortfarande kommer att säga att vi ringer från TB-Group, så kommer vi från med idag kunna säga att det är just Tore Bertil Group när en kund frågar om ”T och B?”. Smooth tycker vi.

Tore Bertil Group logo