Doldisbolaget viser nok et sterkt år med over 60% vekst

Klas Buxbaum & Jusef Issa, grundare / coufoundes TB-Group

Pandemien ga opphav til en ny forretningsidé – nå skyter rekrutteringsfirmaet TB-Group mot nye høyder og etablerer kontorer i to nye land.

Jusef Issa og Klas Buxbaum er barndomsvenner og gründere bak TB-Group, et rekrutteringsfirma som opererer i en sterkt konkurranseutsatt bransje. I begynnelsen av pandemien lanserte de en ny forretningsmodell med formål å sikre selskapets overlevelse i en periode med permitteringer og rekrutteringsstopp. Den nye forretningsmodellen viste seg ikke bare å sikre selskapets overlevelse, men ble også startskuddet for en flerårig vekstreise. På knapt tre år har de gått fra 4 til 40 ansatte i Sverige, og i dag er TB-Group Sveriges største selskap innen headhunting.

 – Fra starten har vi blitt drevet av et sterkt formål, å skape Sveriges – og Europas – beste arbeidsplass. Å bli størst, best og vakrest i tall har aldri vært vårt mål, så det er klart at vi gleder oss ekstra over å kunne motta utmerkelser som Great Place To Work samtidig som vi vokser både raskt og lønnsomt, forteller Jusef Issa, administrerende direktør og medgründer av TB Group.  

TB-Group tilbyr tjenester innen headhunting. Under pandemien endret de oppsettet til et abonnementsformat der kundene betaler en fast sum per måned så lenge de har et pågående rekrutteringsbehov. Dette kan sammenlignes med en tradisjonell rekrutteringsavgift som vanligvis tilsvarer tre månedslønner.

 – Vår virksomhet er å headhunte intervjurede kandidater i en prisgunstig abonnementsløsning som kan aktiveres og deaktiveres etter kundens ønske. Dette oppsettet passer perfekt for oppstarts- og vekstselskaper som raskt kan ha stort rekrutteringsbehov, men det passer også for store selskaper med kontinuerlige behov for rekruttering av for eksempel utviklere eller konsulenter, forklarer Jusef Issa.

Tallene for 2022 viser en vekst fra 29 til 47 millioner i omsetning. I løpet av året investerte de også i etableringer både i Oslo og London.

–  Vi vet at mange selskaper blir frustrerte over dyre og langsomme prosesser med manglende tilbakemeldinger. Kandidatene er frustrerte over trege rekrutteringer der de føler seg nesten oversett av rekruttereren. Dette er tilfellet både i Sverige og i andre land, og det er også motsatsen til hvordan vi jobber i TB-Group. Vår flotte utvikling er en fin bekreftelse på at vi har funnet noe virkelig bra som kundene virkelig etterspør, avslutter Klas Buxbaum, nestleder og medgründer.

I løpet av 2023 vil TB-Group fortsette å bygge sin egen organisasjon og utvikle forretningsmodellen med nye tjenester innen HR on Demand.

 

For mer informasjon eller spørsmål til grunnleggerne Klas Buxbaum og Jusef Issa, vennligst kontakt: Diana Selguson, CMO hos TB-Group diana.selguson@tb-group.se,