Raskt voksende TB-Group: Utnevnt av Great Place to Work® som en av Sveriges Beste Arbeidsplasser™ 2023

TB-Group AB blir utnevnt som en av Sveriges Beste Arbeidsplasser™

TB-Group er også det eneste selskapet i rekrutteringsbransjen som er inkludert på topplisten. Bak utmerkelsen står Great Place to Work®, som årlig gjennomfører verdens største medarbeiderundersøkelse.

TB-Group, som tilbyr tjenester innen søk og headhunting, har opplevd betydelig vekst de siste årene takket være sin kostnadseffektive abonnementsmodell for rekrutteringstjenester. I dag har de 40 ansatte i Stockholm, Oslo og London.

– Dette er første gang vi deltar i undersøkelsen, og vi er utrolig stolte over å direkte komme inn på topplisten for Sveriges Beste Arbeidsplasser™ i kategorien med 20-49 ansatte. Det er svært viktig for oss å ha tilfredse medarbeidere, og det er avgjørende for våre fremtidige suksesser, sier Jusef Issa, administrerende direktør og medgründer av TB-Group.

Resultatet er basert på en grundig analyse av de ansattes konfidensielle svar i verdens største medarbeiderundersøkelse, Trust Index™, gjennomført av Great Place To Work®.

– Vi ser denne utmerkelsen som et bevis på at vi er på rett vei mot vår visjon om å bli Sveriges aller beste arbeidsplass. Det er tydelig for oss at ansatte som har det bra og trives på arbeidsplassen, også presterer godt. Det er takket være våre medarbeidere at TB-Group er Sveriges ledende selskap innen headhunting og søk, sier Hanna Eriksson, People & Culture Manager hos TB-Group.

– Etter en grundig gjennomgang av TB-Groups resultater i vår medarbeiderundersøkelse og deres initiativer for å skape en virkelig god arbeidskultur for alle sine ansatte, kan vi utnevne TB-Group som en av Sveriges Beste Arbeidsplasser™ for 2023. TB-Group er et forbilde når det gjelder å jobbe med tillit, stolthet og fellesskap, og vi håper at flere vil bli inspirert til å følge deres eksempel, sier Jeanette Bergvall, administrerende direktør i Great Place to Work®.

TB-Group skiller seg ut på listen med nesten 100 % score når det gjelder påstanden om både stolthet over arbeidet og trivsel blant kollegene. Det mest bemerkelsesverdige er at 100 % av medarbeiderne i TB-Group mener at det er en svært god arbeidsplass.

– Vi er svært motiverte for å klatre på listen i løpet av dette året! Målet vårt er å bevege oss fra listen for små organisasjoner til mellomstore organisasjoner, samtidig som medarbeidertilfredsheten øker. Dette er en utfordring vi virkelig ser frem til, avslutter Jusef Issa.

Om Sveriges Beste Arbeidsplasser™ 2023

Great Place to Work® har undersøkt arbeidskulturen for 100 millioner medarbeidere i over 100 land, inkludert Sverige. Sveriges Beste Arbeidsplasser er basert på resultatene fra tusenvis av medarbeiderundersøkelser i landet, der medarbeidere konfidensielt har evaluert arbeidsgiverne sine når det gjelder lederskap, rettferdighet, likestilling, tillit, respekt og fellesskap. Dette er faktorer som Great Place To Works tretti års forskning viser er avgjørende for å bygge virkelig gode arbeidsplasser som er lønnsomme og gavnlige for mennesker og samfunn. Deltakerne har tatt stilling til 61 påstander som samlet måler hvor godt organisasjonene presterer innen disse avgjørende områdene. De 55 organisasjonene i Sverige som har fått høyest score rangeres som Sveriges Beste Arbeidsplasser™ og kan bruke betegnelsen i 12 måneder.

Om Great Place to Work®

Med støtte fra 30 års data er Great Place To Work® verdensledende innen arbeidskultur. Gjennom sin For All™-modell og Trust Index™-undersøkelse gir de organisasjoner anerkjennelse og verktøy for å skape en gjennomgående positiv medarbeideropplevelse. Great Place To Works oppdrag er å hjelpe hver arbeidsplass med å bli en god arbeidsplass for alle medarbeidere, med formålet om å bygge kulturer som driver virksomhetene og forbedrer liv og samfunn. Gjennom deres globalt anerkjente og ettertraktede Great Place To Work-sertifisering og konkurransedyktige lister over verdens beste arbeidsplasser, kan Great Place To Work-sertifiserte arbeidsgivere tiltrekke seg og beholde talent, sammenligne bedriftskulturen sin og øke inntektene sine. Great Place To Works plattform gjør det mulig for ledere å fange opp, analysere og forstå opplevelsen til hver enkelt medarbeider og sammenligne resultatene med data samlet inn fra over 100 millioner ansatte i 150 land.

 

For mer informasjon, kontakt: Diana Selguson, CMO hos TB-Group AB, diana.selguson@tb-group.se