Att jobba hos TB-Group

Kultur & förmåner

Läs mer om vår kultur och de förmåner vi erbjuder våra medarbetare.

Den fräschaste fruktkorgen

2017 hände det grejer. Sverige tar sig till fotbolls VM, kronprinsessan Victoria fyller 40 år och TB-Group grundas.

TB-Group grundades med en tydlig vision om att bli världens bästa arbetsplats, där måndagar inte är lika tuffa som i amerikanska filmer. Med lång erfarenhet i branschen märkte vi hur den interna atmosfären speglade leveransen mot kunder. Därför beslutade vi oss för att göra något annorlunda, på riktigt. Vårt mål är att vara den fräschaste fruktkorgen i en bransch med hög konkurrens. Där vi inte bara tapetserar värderingar på väggarna, utan andas och har dem som ledstjärnor i vårt dagliga arbete.

Vi strävar inte efter att bli fläckfria

Det senaste året har präglats av en stark tillväxtresa där vi tillsammans har lärt oss oerhört mycket om företagande, varandra men även om oss själva som individer. Vi är inte ett bolag som vill bli fläckfritt, vare sig från vår eller våra medarbetares sida. Vi vill fortsätta att välkomna alla typer av upplevelser, både bättre som sämre, med stor nyfikenhet.

Vårt starka band mellan varandra är det som utmärker oss. Vi finns där för varandra i vått och i torrt, i livets alla skeden, både på och utanför arbetet. Det gör att vi som arbetsgivare har privilegiet att vara delaktig i en mycket viktigare resa än vår egen – våra medarbetares personliga utveckling.

Med det sagt är vi såklart oerhört stolta över att våra medarbetare har givit oss certifieringen, Great Place to Work!

Våra förmåner

Friskvårdsbidrag

Det sägs att man mår bra av att röra på sig. Att må bra är något vi verkligen prioriterar. Vi har därför ett friskvårdsbidrag på 3000 kr.

Friskvårdstimme

Att röra på sig ökar koncentrationsförmågan och minskar stress. Därför erbjuder vi en friskvårdstimme varje arbetsdag som du inte behöver flexa ut.

Hälsoundersökning

Utöver friskvård och friskvårdstimme för att främja hälsan erbjuder vi även en hälsoundersökning en gång per år med OneLab.

Arbetsförkortning under juni och juli

Sverige är mörkt och kallt stora delar av året. Därför slutar vi alltid 16.00 under juni och juli för att ta vara på soltimmarna.

Hybrid

Vår utgångspunkt är på kontoret, men vill du jobba någon dag hemifrån eller exempelvis jobba en vecka från Mallorca är det självklart att du ska göra det.

Tjänstepension

Framtiden är viktig. Vi har därför en pensionsavsättning via Söderberg & Partners.

Föräldrarlön

Vi erbjuder föräldralön där vi kompenserar med 10% av din föräldrapenning.

Förtroendetid/flextid

Här har vi ingen som klockar din arbetstid. Vissa veckor kanske du jobbar lite extra och vissa veckor lite mindre.

Konferens

Teambuilding är viktigt. Därför åker vi på minst en utlandsresa med hela bolaget varje år.

Samtalsstöd

Via Söderberg & Partners har vi tillgång till samtalsstöd. Du kan exempelvis prata med eller få rådgivning av en hälsocoach, psykolog eller ekonom.

Måndagsfrukost

Vad hände i helgen? På måndagar har vi alltid en stor frukost som vi äter tillsammans på kontoret.

Semester

30 semesterdagar om året, inget snack om saken.

Glassfrys

Glass är gott!

Noccokyl

Gillar du inte kaffe? Vi har fri tillgång till Nocco på kontoret.

Kontakta oss

Söker du Jobb?